КОМЕ БИСТЕ РЕКЛИ БРАВО И ХВАЛА ЗА СОЛИДАРНОСТ, ХРАБРОСТ И ПОДРШКУ?

Покажи свима ко је твој Херој!

Ово је прилика да заједно поделимо приче о људима из свакодневног живота, о људима за које нисмо чули никада пре, а који својим делима много доприносе заједници у којој живе и стварају.

Ово су приче о херојима – њиховим малим и великим пoбедама. Приче које трају.

Номиновани хероји 2024:

Небојша Врањеш

Бачка Паланка

Зашто је ова особа херој/хероина

Херој је јер му је сваки корак у животу био исправан, завршио је Средњу школу унутрашњих послова у Сремској Каменици, био је од 400 ђака у класи међу три најбоља, добио је државну награду и могао је да изабере који год жели упис у државни факултет без полагања пријемног испита. Међутим због егзистенције кренуо је да ради са 19 година, променио је разне полицијске станице, уз посао завршавао ванредно државни правни факултет, напредовао у помоћника полицијске станице. Затим је вредно радио и напредовао до радног места Командир Полицијске станице и био је две године вд. начелник Полицијске станице. Решавао је многе тешке ситуације, свакодневно је примао на разговор многобројне грађане, успео је стопу решавања кривичних дела са 46% подигне на виши ниво тј. 54%. Успешно се изборио са талачком ситуацијом, тако да нико од његових колега није био повређен. У овом моменту је напредовао до потпуковника и ради као предавач предмета правило службе у Центру за полицијску обуку у Сремској Каменици. Сваки дан уради неко добро дело, у школи ђаци га обожавају, вредан је дивљења јер је поред тога што је успешан пословни човек и одличан отац кћерки Бојани и мени одличан супруг. Желим да цела Србија упозна мог Небојшу, како је говорио његов колега Никола раније, највреднијег и најпоштенијег полицајца.

Шта је посебно у његовом/њеном раду? Какав је његов/њен утицај на заједницу?

Многе породице је док је био старешина Полицијске станице Бачка Паланка заштитио, решио веома тешке конфликтне ситуације. Многи људе које сретнем и упознам кажу да им је помогао. Предлагач: Драгана Врањеш, Бачка Паланка

158
Гласова
1,259
Прегледа
18 Days
од објављивања