КОМЕ БИСТЕ РЕКЛИ БРАВО И ХВАЛА ЗА СОЛИДАРНОСТ, ХРАБРОСТ И ПОДРШКУ?

Покажи свима ко је твој Херој!

Ово је прилика да заједно поделимо приче о људима из свакодневног живота, о људима за које нисмо чули никада пре, а који својим делима много доприносе заједници у којој живе и стварају.

Ово су приче о херојима – њиховим малим и великим пoбедама. Приче које трају.

Номиновани хероји 2024:

Един Едо Колашинац

Нови Пазар

Зашто је ова особа херој/хероина

Желим да номинујем Едина Еда Колашинца за престижну награду “Они су хероји" Европске Уније у Србији. Колашинац је дуги низ година посветио свој живот хуманитарном раду и помагању људима у невољи. О његовој преданости и посвећености овој племенитој мисији говоре изванредни резултати и заслужују признање и поштовање. Већ неколико година на челу је тима удружења грађана "Отворена рука", где на подручју Санџака несебично пружају сваку врсту помоћи онима којима је то потребно. Свакодневно је са својом екипом на терену и несебично је отворио своје срце и дели намирнице, обилази болесне, организује медицинску помоћ лекара из удружења и по околним селима око Новог Пазара.

Шта је посебно у његовом/њеном раду? Какав је његов/њен утицај на заједницу?

Един Колашинац, рођен у Новом Пазару 9. јуна 1978. Основну школу и гимназију завршио је у Новом Пазару, а Факултет за менаџмент у Београду. Тренира рукомет, фудбал и тенис. Бави се приватним бизнисом, а хуманитарни рад од малена учи од мајке - од 2014. године кроз Удружење грађана “Отворена рука”. Председник удружења грађана “Отворена рука” је од 2017. године, а био је одборник у Скупштини града у периоду 2016-2020. Тренутно је запослен у градском предузећу ЈКП Градска Чистоћа, ожењен је и отац троје деце. Предлагач: Сенко Жупљанин, Нови Пазар

5,767
Гласова
15,716
Прегледа
27 Days
од објављивања