КОМЕ БИСТЕ РЕКЛИ БРАВО И ХВАЛА ЗА СОЛИДАРНОСТ, ХРАБРОСТ И ПОДРШКУ?

Покажи свима ко је твој Херој!

Ово је прилика да заједно поделимо приче о људима из свакодневног живота, о људима за које нисмо чули никада пре, а који својим делима много доприносе заједници у којој живе и стварају.

Ово су приче о херојима – њиховим малим и великим пoбедама. Приче које трају.

Номиновани хероји 2024:

Дејан Помар

Делиблато

Зашто је ова особа херој/хероина

Дејан је херој свог града а и шире, председник хуманитарног удружења "Ковин хумано срце" које се базира на породице које су на рубу егзистенције. Дејанове емпатије према деци као и одраслима га чине херојем.

Шта је посебно у његовом/њеном раду? Какав је његов/њен утицај на заједницу?

Дејанов хуманитарни рад је показао да још увек постоје људи великог срца. Иза Дејана су велике количине хуманитарних акција као што су Базар за малог Вукана, хуманитарне свирке за Ана Марију, Новогодишње поделе пакетића деци на рубу егзистенције, донирање гардеробе дому за незбринуту децу, Ускршње чаролије за децу... Самим тим је показао да није тешко бити хуман и успео да у људима привуче рад са децом. Многи га из околине подржавају због количине своје воље које улаже и зато што не зна да одустане и кад је најтеже, увек максимално у свему даје себе. Бити херој наше општине је заиста бити херој. Предлагачица: Ивана Помар, Делиблато

417
Гласова
3,916
Прегледа
16 Days
од објављивања